==> InfernoCs <==


Welcome To InfernoCs Community!!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
1) Nu uitati ca fiind moderatori, aveti atat rolul de a mentine o discutie in limita bunului simt, cat si de a deschide subiecte demne de dialog. Nu fiti doar prezenti ca umbre, care mai apar din cand in cand, si sterg 5 mesaje, ci mai deschideti cate un topic, si urmariti-i evolutia, contribuiti. Informati-va pe net, gasiti lucruri interesante, si informati-i si pe ceilalti prin acest forum. 2) Mai important decat orice altceva, CITITI cu fiecare intrare pe forum, TOT ce s-a scris. Va ajuta interfata, prin semnalarea cu simbol diferit, la mesajele noi. Acest lucru ajuta sa vedeti cand un utilizator posteaza numai tampenii, sau sa observati mai usor cand intr-un topic mai vechi apar balarii sau injurii. Aplicati sanctiuni. 3) Nu abuzati de stergerea mesajelor. Daca eroarea este mica, aplicati si EDIT cu mentionarea numelui moderatorului bolduit si scris cu rosu, si a mesajului acestuia SUB mesajul original, explicand motivul editarii, si rugamintile voastre. 4) CITITI REGULAMENTUL FORUMULUI, SI N.U VA DEPARTATI DE EL. Ca moderatori, repet, sunteti un exemplu. Nu folositi emoticoane in exces, nu abuzati de capsloc, nu mai puneti titluri inutile sau fara tangenta la subiectul mesajului etc. 5) in calitate de moderatori, aveti dreptul de a sugera modificari pe forum, atat de ordin formal (imagini culori impartire s.a.m.d) cat si de ordinul continutului. Faceti uz de acest drept, in topicul dedicat.

Share | 
 

 Preturi Admine!!

Go down 
AuthorMessage
sK.;x
Administrator
Administrator
avatar

Posts : 12
Join date : 2011-12-03
Age : 21
Location : Romania

PostSubject: Preturi Admine!!   Sat Dec 03, 2011 11:52 am

Pentru cei care nu au timp sau nu pot tine redirecte pot cere admin contra unei donati.

Preturi:


Owner = 10 E
Co-Owner = 8 E
God = 7 E
CO-God = 6 E
Moderator = 5 E
Administartor = 4 E


Cum platiti?
Nimic mai simplu, transferati valoarea creditului in functie de gradul primit pe numarul de telefon 0747707989 , dupa care trimiteti un SMS cu NR. de telefon dupa care ati transferat creditul, valoarea creditului transferat si Nume + parola pentru adminul tau. La 0747707989 . ( tarif normal / sms )
Ex:
Transferi 5 E pe 0747707989.
Dau sms la nr. 0747707989.
Nume ............ , Parola .............. , am transferat 5 E de pe nr. de telefon ................ pentru Grad moderator.
Back to top Go down
View user profile http://infernocs.board-directory.net
 
Preturi Admine!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
==> InfernoCs <== :: - CounterZone - :: Cerere Admin&Slot!!-
Jump to: